Bomen voor een Bambibos

Naast kattenfokkers zijn wij ook  motorrijders. Veertig jaren lang genoten we met Pinksteren het gastvrije onthaal op Landgoed de Advocaat. Het Bambitreffen, georganiseerd door Motorclub Mike the Bike, werd een begrip voor ons, en voor de pupillen van de Pepijnkliniek te Echt. Vijf jaren geleden was het de laatste keer.

 

In 2019 kwamen we terug op het landgoed en herkenden het niet meer. Herverkaveling en de eisen van Natuurbeheer hadden het landgoed een totaal ander uiterlijk gegeven. Er restte niet veel meer van de bomen en bossages.

Daarnaast veroorzaakt het oprukken van de Eikenprocessierups bijzonder veel  hinder. De derde generatie van fam. Cuypers, die het landgoed  nu beheert, wil dan ook andere soorten bomen introduceren. En vanuit onze gezamenlijke Bami jaren willen wij hierin een bijdrage doen en adopteerden en stukje te ontwikkelen bos. Een heel ander  soort Goed Doel, maar niet minder belangrijk. 

Wilt u jonge boomstekken opkweken en aanbieden, neem dan via het contactformulier met ons contact op. En als u een bijdrage voor een boom wilt doneren, stort dan uw bijdrage op het rekeningnummer van Li-Atelier o.v.v BambiBoom.

 

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb